IZBORNA SKUPŠTINA GUSS-a

 

18. 03. 2016. održat će se IZBORNA SKUPŠTINA GUSS-a u u GRADSKOJ VJEĆNICI -  SINJ s početkom u 19 sati.

 

Dnevni red:

          1. IZBOR RADNOG PREDSJEDNIŠTVA

          3. IZBOR TIJELA UDRUGE (predsjednik, potpredsjednik, rizničar, tajnik te još tri člana Upravnog odbora i tri člana Nadzornog odbora)

          4. DAVANJE OVLAŠTENJA ZA ZASTUPANJE

          5. BLAGAJNIČKI IZVJEŠTAJ ZA 2015.

          6. FINANCIJSKI PLAN ZA 2016.

          7. PLAN I PROGRAM RADA ZA 2016. 

         11. RAZNO

Mole se svi članovi koji nisu izmirili članarinu za 2014. godinu da istu izmire na Skupštini GUSS-a, a članovi koji nisu izmirili članarinu za 2015. godinu istu su prema izmijenjenom  Statutu udruge (usklađenim sa zakonom) obvezni izmiriti do kraja ožujka 2016.. Sve navedeno potrebno je obaviti da bi Upravni odbor GUSS-a mogao odrediti broj članova i prema istom popisu uplatiti članarinu HMGS-u (čiji smo članovi) u svrhu dobivanja markica za 2016. i sudjelovanja u radu krovne udruge.  Više o značaju iste može se saznati na stranicama HMGS-a i na youtube.

Prvi vikend u travnju Društvo gljivara Bujštine „Boletus" podružnica Umag organizira Manifestaciju „DANI GLJIVA" u Umagu, sa prebogatim programom događanja. Preporučamo svim ljubiteljima prirode i gljiva da ne propuste ovu prvo ovogodišnje druženje gljivara u Hrvatskoj. GUSS kao svake, tako i ove godine sufinancira odlazak svojih članova na ovo gljivarsko druženje. Svako tko je zainteresiran mora imati izmirenu članarinu za 2016. godinu. Prednost imaju članovi koji uz izmirenu članarinu za 2016. svojim radom doprinose uspješnom djelovanju Udruge i oni koji još nisu bili na ovom druženju.

 

UPRAVNI ODBOR GUSS-a 

                                                               PREDSJEDNIK: Branko Šego