Poštovani,


HMGS ima svoju web stranicu gdje možete dobiti/pročitati podatke o društvima/udrugama članicama Saveza. Zamolila bi sve koji nam ih nisu do sada dostavili da to učine. Isto tako možete nam poslati neke stručne članke , kao i jednostavne , npr. : "moj prvi susret sa gljivama", "moja najljepša gljiva ili najukusnija", "gljiva u mojoj kuhinji", "susret sa medvjedom" ( ako je netko to doživio) i slično. Ima nas dosta u članstvu, pa bi bilo lijepo da "oživimo" tu web stranicu.
Postoji i druga mogućnost , a to je da se svi članovi ( oni koji to žele) prijave na forum diskusiju  HMGS-a, koji Vam daje velike mogućnosti kad otvorite tu stranicu. Prijavite se korisničkim imenom i lozinkom i nakon toga otvarate temu koja Vas zanima. 
Ako otvorite "mikologija i gljivarstvo" naići će te na  naslove koji većinu nas i zanimaju,

a to su:- izložbe

           - fotografije sa pojedinih izložbi, kako udruga/društva, tako i "Savezne izložbe",

           - fotografije prirode

           - gljivarske reportaže,

           - vijesti s terena o pojavljivanju gljiva,

           - fotografije gljiva,

           - upozorenja i savjeti i još puno toga.


Možete zatražiti i da Vam administrator otvori stranicu za udrugu/društvo čiji ste članovi , pa da nas tako upoznate sa  radom i događanjima unutar društva/udruge.
Iako većina ima svoju stranicu lijepo bi Vas zamolila da se uključite i na web stranicu HMGS-a, tako da svi ljubitelji "svijeta gljiva" imaju pregled rada i događanja u svakoj udruzi/društvu članici HMGS-a.
 Lijepi pozdrav


       Blanka    (g.tajnica)   na forumu HMGS-a    "mala"