POZIVAMO VAS NA 9.MEĐUNARODNE DANE GLJIVA A POSEBNO NA 9. MEĐUNARODNU SMRČKIJADU!!

 

Obavijest za članove GUSS-a

 

Dragi prijatelji iz Umaga pozvali su na svoju smrčkijadu 4., 5. I 6. IV. 2014.. Kako do sada, tako i ove godine, GUSS će poduprijeti organiziran odlazak na smrčkijadu. Ovisno o broju zainteresiranih GUSS će participirati u goriva (potreban putni nalog).               

 Molimo sve zainteresirane za organizirani odlazak da se jave predsjedniku ili rizničaru GUSS-a najkasnije do 21. 03. 2014., a svi ostali mogu se javiti organizatoru najkasnije do 03. 04. 2014. Od članova koji odlaze na gljivarijadu očekuje se da imaju izmirenu članarinu s 2014. godinom (kontakt na stranici).

POSLANI POZIV:

«Cijenjene gljivarice i gljivari! D.G.BOLETUS Bujštine devetu godinu zaredom organizira 9. MEĐUNARODNE DANE GLJIVE i u sklopu gljivarijede subota( 5.travnja) je rezervirana za SMRČKIJADU!

Ovim putem vas informiramo i pozivamo da se odazovete na prvi godišnji skup gljivara u Umag!

Nedjelja 6.04. dan je za takmičenja u spremanju gljivarskih kotlića,ako imate za to "stručnjake" prijavite se na vrijeme bit će nam drago!

Kotizacija za gljivare učlanjene u HMGsavez je 30 kn.po osobi.

Za takmičenje u kotlićima nema kotizacije-takmičari dobijaju od organizatora plinsku bocu,ostale potrebštine ekipe donose sa sobom.

 

Molimo vas da o svojem dolasku u Umag izvjestite broj članova na ovaj meil

 ili na moj mob.091 522 5330 -Šimić Josip - Marino»

 

Više na stranicama: http://hmgs.hr/, http://www.boletus.hr